Χρήστος Στάθης : Η νέα διοίκηση της περιφέρειας μας έχει εκπλήξει ευχάριστα .

Ο κος Πατούλης εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη γρήγορη εξέλιξη των έργων και αποσαφήνισε ότι η προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Μάνδρας – Ειδυλλίας ευχαρίστησε προσωπικά τον Περιφερειάρχη τόσο για το ρόλο του στη γρήγορη εξέλιξη των έργων, αλλά και για τη δρομολόγηση αυτών της ορεινής υδρονομίας.
 

«Η νέα διοίκηση της Περιφέρειας μας έχει εκπλήξει πολύ ευχάριστα, καθώς δεν έκατσε με σταυρωμένα τα χέρια από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα νέα της καθήκοντα.
Ο νέος Περιφερειάρχης τον οποίο θέλω να ευχαριστήσω θερμά, δεν αρκέστηκε μόνο στα έργα που είναι ήδη σε εξέλιξη αλλά έδωσε εντολή στις υπηρεσίες του να ξεκινήσουν μελέτες για έργα ορεινής υδρονομίας,
στις περιοχές όπου εστιάζεται το πρόβλημα.
Εκτιμούμε ότι μέσα στους επόμενους έξι (6) μήνες θα έχουν ολοκληρωθεί οι μελέτες και θα ξεκινήσουν τα έργα»,
δήλωσε ο κος Στάθης.

O κ. Πατούλης από το εργοτάξιο, επί της παλαιάς Εθνικής οδού Αθηνών-Θηβών, ενημερώθηκε από τον εργολάβο Μιχάλη Λαγογιάννη και τα στελέχη της δ/νσης τεχνικών έργων, για τη ταχύτατη πρόοδο των εργασιών και την σύντομη παράδοση τους.

Λίγο αργότερα συζήτησε με το δήμαρχο Μάνδρας-Ειδυλλίας Χρήστο Στάθη για επιπλέον παρεμβάσεις που χρειάζονται με κυριότερη την επίσπευση του ηλεκτροφωτισμού ενώ ο περιφερειάρχης έδωσε εντολή να ξεκινήσουν οι μελέτες για τα έργα ορεινής υδρονομίας στο όρος Πατέρα που θα ανακόψουν τον όγκο των υδάτων και των ενδεχομένων φερτών υλικών.