Ο Γ.Σ.ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις 2019-2020, καθώς και τους χορηγούς αυτών!

Ο Γ.Σ.ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ σας παρουσιάζει τις νέες εμφανίσεις με τις οποίες θα αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα της Β’Εθνικής Κατηγορίας για την αγωνιστική σεζόν 2019-2020 καθώς και τους χορηγούς αυτών!

«ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ»:
Εχουμε την χαρά και την τιμή να αποτελούν τον Χρυσό χορηγό της ομάδας και την νέα αγωνιστική περίοδο και η χορηγική τους στήριξη να είναι ιδιαίτερα σημαντική για την πορεία της ομάδας μας σε υψηλό επίπεδο. 
✍ λίγα λόγια για την εταιρεία: H ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ(ΕΛΠΕ) ιδρύθηκε το 1998 (συγχώνευση των θυγατρικών του Ομίλου ΔΕΠ και μετονομασία σε ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ) και αποτελεί έναν από τους κορυφαίους Ομίλους στον τομέα της ενέργειας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, με δραστηριότητες σε 6 χώρες.

ORPHEE BEINOGLOU:
Στο πίσω μέρος της φανέλας βρίσκεται και για την νέα αγωνιστική περίοδο ο όμιλος ΟRPHEE BEINOGLOU. 
✍λίγα λόγια για την εταιρεία: Η ΟΡΦΕΑΣ ΒΕΪΝΟΓΛΟΥ δραστηριοποιείται στον χώρο των μεταφορών από το 1923, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλών προτύπων και ποιότητας, με πλήρη αφοσίωση στις ανάγκες των πελατών. Με παράδοση 90 χρόνων στη διαχείριση επαγγελματικών μετακομίσεων και μεταφορών σε όλον τον κόσμο, προσφέρει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες και τεχνογνωσία που διατίθεται σήμερα σε όλες τις πτυχές των μετακινήσεων, μεταφορών και logistics.
Ο όμιλος ΟΡΦΕΥΣ ΒΕΪΝΟΓΛΟΥ είναι ο κορυφαίος πάροχος μεταφοράς εμπορευμάτων και logistics στην Ελλάδα, με θυγατρικές στα Βαλκάνια και την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου.

Γ.Σ ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ :
Ελπίζουμε οι εμφανίσεις να αποτελέσουν τις εμφανίσεις σημαντικών και ιστορικών στιγμών της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής Κατηγορίας και να μας οδηγήσουν στη επίτευξη των στόχων μας τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο.