Νέα συνεργασία .Οι ειδήσεις μας…παίζουν Μουσική !!!!

Εμείς από το web site «Μάνδρας-Ειδυλλίας-News» ,αγαπάμε την μουσική ,αγαπάμε το ραδιόφωνο με την ευρεία ένια και έτσι αποφασίσαμε να έρθουμε σε επαφή με τον κύριο Κωνσταντίνο Κριεκούκη, κάτοικο Μάνδρας και ιδιοκτήτη του πρώτου διαδικτυακού ραδιοφώνου από την Μάνδρα και απ’ τα πρώτα νόμιμα web radio’s στην Ελλάδα που η ιστορία του ξεκινά από το 1985 στα ερτζιανά ,για να συνάψουμε συμφωνία και πάρουμε την άδεια του να καταχωρίσουμε με banner το radio IN στην ιστοσελίδα μας,ώστε οι χιλιάδες επισκέπτες να μπορούν να απολαύσουν-να χαλαρώσουν με τα τραγούδια που προσφέρει δωρεάν.

Να επισημάνουμε πως το http://mandras-eidyllias-news.eu ,
είναι ένα νόμιμα καταχωρημένο domain name .

Δεν είναι ιδιοκτησία του Δήμου ,αλλά μια ιδιωτική πρωτοβουλία που σκοπό έχει την προβολή της Μάνδρας σε όλο τον πλανήτη ,άμεσα και αντικειμενικά !
Τα έσοδα του web site είναι μηδενικά και τα έξοδα για την λειτουργία του, όπως κόστος domain name ,web server , Design καλύπτονται από πρόσφερες φίλων.    
Τα Όνοματα Χώρου .EU είναι τα επίσημα ονόματα χώρου των εταιριών και πολιτών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ανάλογης αξίας και σημασίας με τα .COM domains, καθώς δεν υπάρχει άλλο αντίστοιχο όνομα χώρου για την Ευρωπαϊκή Ένωση.